Ja esat nolēmis noīrēt privāto reaktīvo lidmašīnu, neatņemama jūsu pieredzes sastāvdaļa būs arī tas, ko jūs ēdat uz klāja. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties uzkodas, suši, Michelin zvaigznēm apbalvotu šefpavāra gatavotu karsto ēdienu vai vienkārši kruasānu, viss, kas jums jādara, ir jājautā mums pirms lidojuma, un viss, kas jums atliek, ir izbaudīt to uz lidmašīnas. Privātā reaktīvā lidmašīna sniedz jums piekļuvi īpaši pielāgotai ēdināšanai, lai gūtu augstākās klases gastronomisku pieredzi.
Ko es varu pasūtīt lidmašīnā? Individuāli pielāgotu ēdināšanu…
Atbilde ir vienkārša: jūs varat pasūtīt visu, ko vēlaties. Ēdienus uz zemes gatavo ēdinātāji vai aviokompāniju ēdināšanas speciālisti. Viņi var izveidot vienkāršu, gardēžu ēdienkarti, izmantojot vietējos, bioloģiskos un sezonālos produktus. Jūs varat arī lūgt, lai viņi pagatavo jūsu reģionam vai valstij raksturīgus ēdienus.
Runājot par dzērieniem, nav nekādu ierobežojumu, ko varat izvēlēties: šampanietis, grand cru, alus, bezalkoholiskie dzērieni vai augļu sulas.
Sākot ar kaviāru, ko bieži novērtē uzņēmēji, līdz tradicionālajam kebabam, ko iecienījuši futbolisti – mēs esam šeit, lai izpildītu ikvienu, arī visekstrēvāko pieprasījumu.

Kā tiek gatavoti ēdieni?
- Ēdieni tiek gatavoti iepriekš, ņemot vērā jūsu iespējamās alerģijas vai vēlmes (vegāns, halal, košers u. c.), kā arī to degustācijas apstākļus pēc nokļūšanas uz kuģa, piemēram, augstumu.
- Pēc tam tie tiek nodoti lidostas pakalpojumu sniedzējam, piemēram, FBO, kur tos uzglabā saldētavā, pirms tie tiek nogādāti lidmašīnā.
- Kad maltītes ir lidmašīnā, tās tiek saliktas un uzsildītas pirms pasniegšanas klientiem.
Vai visos privātajos lidaparātos var ēst vienus un tos pašus ēdienus?
Lai gan ēdienkartes var pielāgot, tās nedaudz atšķiras atkarībā no izvēlētās privātās lidmašīnas. Vieglās un īpaši vieglās privātās lidmašīnas, piem Phenom 100 vai Pilatus PC-24ne vienmēr piedāvā ēdienu atkārtotas uzsildīšanas iespēju. Tomēr pavāri pielāgosies jūsu prasībām, lai piedāvātu augstas kvalitātes aukstos ēdienus. Lielāki un funkcionālāki privātie reaktīvie lidaparāti, piemēram, lidmašīnas Gulfstream G550vai VIP lidmašīnas, piem Boeing Business Jetir maz ierobežojumu.

Kas ir mūsu partneri?
Mēs sadarbojamies vai nu tieši ar jūsu izvēlēto restorānu vai ēdināšanas pakalpojumu sniedzēju, piemēram, Dalloyau vai Lenôtre, vai ar vadošajiem aviokompāniju ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem, piemēram, Air Culinaire Worldwide, Servair vai Gate Gourmet.
Viss ir atkarīgs no tā, ko jūs kā klients vēlaties ēst. Piemēram, Air Culinaire piedāvā ēdienkartes, kas atšķiras atkarībā no galamērķa; ar tām var iepazīties iepriekš, piemēram, Parīzes ēdienkarti.
Starp ēdināšanas komandām, kas atrodas Bourget, ir šādas: Air Culinaire Worldwide, Harry Traiteur, Uppersky Gourmet un In Fine Gourmet.
Priekšrocība, izmantojot gaisa ēdināšanas speciālistu pakalpojumus, ir tā, ka viņi piedāvā augstas kvalitātes ēdienus, kurus var ēst vairākas stundas pēc pagatavošanas. Viņi arī pielāgojas īpašajiem apstākļiem lidmašīnā un lieliski zina, kā ievērot aukstuma ķēdi. Visbeidzot, viņi gatavajiem ēdieniem pievieno garšas pastiprinātājus, jo salona hermetizācija var mainīt klienta uztveri par ēdienu.

Tādējādi kulinārijas piedāvājums privātā lidmašīnā ir bezgalīgs, vienlaikus pielāgojoties lidojuma ierobežojumiem un piedāvātajam VIP servisam.